Dit is een gedicht dat wetenschappers en banken liever niet zien

We snappen waarom je hier bent gekomen. Het engagement op je gedachten en katten valt tegen.1 Engagement: hoeveel interactie er is op posts, bijvoorbeeld een x-aantal likes Dit is een gedicht dat je nieuwe volgers oplevert.2Want dat is waar het om gaat: nieuwe volgers scoren. Toch?

Ontdek hoe je nieuwe fans kunt vinden en boeien en binden en breken en er alleen nog maar straten heten naar jou. 3 Want de concurrentie is flink en de onderlingen strijd meedogenloos Er alleen nog maar dagen vieren dat jij. 4 Dat is de onuitgesproken belofte van social media: het idee dat we vereerd worden Er geen twijfel meer mogelijk is dat jij.

Is het nog mogelijk om te dropshippen, verdien je daarmee meer dan met deze filmpjes? 5Vraag het Jia Ruan Ik ga je vertellen waar je rechtenvrije afbeeldingen vindt zodat geen machine ernaar kraait tenminste zolang jij mij eerst betaalt 6 Wie (online) afbeeldingen gebruikt waar hij geen rechten op heeft, loopt risico op een flinke boete

Dit is een gedicht dat wetenschappers en banken liever niet zien dat jij het leest. 7 Een geleende tekst uit clickbait; teksten uit online advertenties die je moet verleiden ergens op te klikken. Bekijk nu het uitgelekt fragment waarin Jort Kelder zich versprak 8 Je hebt ze vast gezien, de talloze advertenties met Jort Kelder waarin hij bitcoins zou aanprijzen. en het zal je verbazen dat hij ook en wel op dit moment van dit gedicht geniet

Deze vijf dingen doen hele succesvolle mensen elke dag 9 Online word je doodgegooid met lijstjes en tips : gaan slapen, jokken, wakker worden, masturberen en lezen (Niet per se in deze volgorde)

Zet jezelf op voorsprong want als jij dan niet dan zij dan wel en zo werkt het spel en zo ging het en zo gaat het en zo zal het altijd gaan. Het is een race naar de bottom 10 Een race naar de bottom betekent dat prijzen flik dalen, omdat concurrenten met elkaar op prijs concurreren een race naar de top 11 En dat is een pun; bottom (onder) en top (boven) zijn ook begrippen in de gay-scene een oog voor een oog 12 Je weet toch / een like voor een like 13 Idem / een oog voor een like, een like voor een oog / een like voor jou / een like voor mij en helemaal niets voor de rest van onze timeline.