Hoe word je volwassen?

Hoe word je volwassen na je twintigste? Moet je daar je best voor doen? Of is het een kwestie van de juiste technologie? Wij bij Real Live geloven dat het simpeler moet zijn om volwassen te worden na je twintigste. 1 En deze app bestaat echt: Realworld leert Generatie Z hoe je volwassen moet worden

Om volwassen te zijn moet je voldoen aan verschillende eisen. Het is niet voldoende om een advocaat met een MBA te zijn. Zorg dat je niet verrast wordt door echte problemen uit de echte wereld als je volwassen wil zijn.

Natuurlijk zijn er formulieren die je vertellen dat je formulieren moet invullen om een creditcard te krijgen. Maar je weet niet wat je niet weet. Je weet niet wat je niet weet over volwassen worden na je twintigste.

Je weet niet wat je niet weet over de medische voordelen van mediteren en masturberen. De definitie van volwassenheid is nergens te vinden. Real Live lost dit probleem op voor wie volwassen wil worden na zijn twintigste.

We hebben negentig stappenplannen gemaakt vol tips voor topics waar iedereen mee te maken krijgt, zoals niet verdienen wat je verdient, het vinden van een appartement en het besef dat je niet maandag haat, 2 Oke, dank aan Hang Youth

dat je haat wie je aan het worden bent, dat je niet terug durft en ook niet verder, dat je hier nu alleen bent en dat vast nog een poos, dat deze situatie vraagt om geduld maar dat je dat niet hebt, omdat je niet volwassen bent,

je weet ook wel dat het niets oplost om de planten uit de tuin van de buren in de sloot te gooien, probeer te wandelen, wandel je volwassen, tachtig procent van je problemen kan je oplossen met een wandeling,

je leven is een grote wandeling, vergeet de bestemming, wie houd ik voor de gek, was het maar zo makkelijk. Wij zijn Real Live. Wij zijn ervoor wie volwassen wil worden na zijn twintigste en wil meedoen in de echte wereld.